Johan Büser - Socialdemokraterna

Porträtt av ledamot

Johan Büser

Riksdagsledamot

Göteborgs stad

För mig är alla människors lika värde och en politik med jämlikhet som mål en självklarhet. Det får aldrig finnas ett vi och dom. Det förutsätter att vi kan garantera rätten till arbete, rätten till bostad och rätten till ett liv fritt från förtryck.

Jag heter Johan Büser och jag bor i Göteborg som jag också företräder i riksdagen. Jag sitter i miljö-och jordbruksutskottet och är suppleant i försvarsutskottet. Jag är även ledamot i riksdagens EU-nämnd.  I riksdagen arbetar jag för en progressiv miljö- och klimatpolitik. Jag vill se ett tryggare Sverige där vi håller ihop och där alla får en chans. Jag brinner också för ungdomsfrågor och har tidigare varit ordförande för vårt ungdomsförbund i både Göteborg och Jönköping. 

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.