Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

S slutspurtskampanj handlar om ledarskap för Sverige

Den grova brottsligheten, skolan, pensionerna, klimatomställningen och jobben – och Magdalena Andersson. Det är fokus i Socialdemokraternas slutspurtskampanj som presenterades idag av partisekreterare Tobias Baudin.

placeholder

– Den 11 september väljer svenska folket riktning och ledarskap för Sverige. Vi har i Magdalena Andersson en ledare som är både kompetent och handlingskraftig. Det är tydligt att Socialdemokraterna, med Magdalena Andersson i spetsen, ser problemen och har de politiska lösningarna för att ta tag i dem, säger Tobias Baudin.

Vi ska ha fler poliser och skärpta straff, men det räcker inte. Hela samhället behöver hjälpas åt så att ingen ung blir kriminell. De som byggt det Sverige vi älskar förtjänar ett tryggt liv och en pension man kan leva på. Skolan ska inte vara till för ägarna utan för barnen. Samhället ska gå att lita på. Alla som kan jobba ska jobba.

Det fokuserar Magdalena Andersson på i Socialdemokraternas valfilm som presenterades på dagens pressträff med Tobias Baudin.

– Magdalena Andersson är en person som lägger stor vikt vid att träffa människor och presentera lösningar på de samhällsproblem hon vill ta tag i. Det är också något som genomsyrar hela den socialdemokratiska valkampanjen. De kommande veckorna kommer många svenskar möta socialdemokrater. Vi kommer prata om vår politik och om hur vi tillsammans kan göra vårt Sverige bättre, säger Tobias Baudin.

Valfilmen finns nu att se i sociala medier och kommer gå på tv och på bio från och med 8 augusti. Se filmen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Socialdemokraterna trycker totalt 50 000 nationella valaffischer vilket är 25 procent mer än förra valet. Drygt hälften av dessa är budskapsdrivna affischer, andra hälften är affischer med socialdemokratiska företrädare. Förutom partiordföranden och statsminister Magdalena Anderson syns socialminister Lena Hallengren, finansminister Mikael Damberg och partisekreterare Tobias Baudin på affischerna. Nationella affischstarten är den 12 augusti.

Se Socialdemokraternas valfilm här:

 

Socialdemokraternas valaffischer 2022:

Valaffisch Magdalena Andersson och Lena Hallengren
Valaffisch Magdalena Andersson och Mikael Damberg
Valaffisch Magdalena Andersson och Tobias Baudin
Valaffisch Magdalena Andersson
Magdalena Andersson
Magdalena Andersson
Magdalena Andersson
Magdalena Andersson

Uppdaterades senast: