Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

Kampfonden behöver dig

Inte riktigt redo att bli månadsgivare idag?
Donera en valfri engångssumma istället.

I en orolig tid är det viktigt att hålla ihop och gå samman. Vi har klimatkris, inflationskris, och en energikris. Vi har faktiskt varit här förut, och vet du – då gick vi samman.

När Olof Palme startade Kampfonden 1976 hade vi precis förlorat makten, energifrågan var brännhet, vi var i en period med skakiga regeringsbildningar och inflationen låg på åtta procent. Folk fick i allmänhet mindre pengar i plånboken än vad de tidigare hade haft. Då startade Palme Kampfonden och samlade in så mycket pengar att vi kampanj för kampanj kunde ändra opinionen.

Det tänker vi göra igen. Vi anser nämligen att Socialdemokratin behövs extra mycket i oroliga tider och därför ska vi kraftsamla. Anser du också att Socialdemokratin behövs nu, hjälp oss att nå vårt mål. Bli månadsgivare idag.

Alla bidrag är viktiga för att vi ska kunna visa att vi står för ett samhälle där staten inte drar sig tillbaka i kris utan hjälper sina medborgare. För det behövs det många timmars arbete av väldigt många frivilliga, tusentals samtal och starka ekonomiska muskler. Din hundralapp kan göra skillnad på hur mycket vi kan åstadkomma.

 

Mer om Kampfonden och fler sätt att donera på hittar du här:

Uppdaterades senast: