Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

Rosen för alla

Rosen för alla

Logga in på Rosen för alla med Bank-ID. Här hittar du det senaste från Socialdemokraterna. Här finns även Mina Sidor.

För att ta del av den information som skickas till dig via mail och SMS är det viktigt att vi har rätt kontaktinformation. Gå in på Rosenforalla.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kontrollera att uppgifterna stämmar, om inte uppdatera.

Rosen för alla - vår medlemsportal

För dig som medlem i Socialdemokraterna finns vår medlemsportal Rosen för alla. Du behöver BankID för att logga in på medlemsportalen.

Särskilt för medlemmar

Medlemsportalen finns för att du som medlem ska kunna ta del av det senaste som händer, kampanjer som går och viktiga händelser. Men också medlemserbjudanden, tips på saker medlemmar kan göra, utbildningar och information om ditt medlemsskap.

Din profil

På Rosen för alla har du en egen profilsida där du kan se dina personuppgifter och uppdatera din e-post och telefonnummer. Där ser du också dina medlemskap, uppdrag och information om din medlemsavgift.

Dina grupper

För varje organisation finns en specifik grupp för intern kommunikation. I denna grupp ser du kontaktpersoner i organisationen samt de inlägg gruppens administratörer publicerar. Dessa inlägg kan du själv också kommentera. Observera att ditt namn och bild blir då synligt för gruppens medlemmar.

Alla organisationers styrelser har också en egen arbetsgrupp där ni kan föra dialog, planera verksamhet, dela dokument och samla er verksamhet.

Notifieringar

När en nyhet eller inlägg publiceras på Rosen för alla får du, som har en giltig e-postadress registrerad, ett notifieringsmail om detta. När en notifieringar skickas till dig kan du själv styra via notifieringsinställningarna på din profil.

Säkerhet på Rosen för alla

För att komma in på Rosen för alla loggar du in med bankID. Då vi är en politisk organisation är vi tvungna att sätta säkerheten i första hand och därför är bankID den bästa lösningen. Det erbjuder både hög säkerhet och har väldigt utbredd användning.

Dina uppgifter är inte synliga för andra medlemmar eller utomstående. Om du kommenterar ett inlägg är ditt namn och eventuell bild dock synlig för alla som kan se inlägget.

På Rosen för alla kommer vi kunna lägga upp kallelser, handlingar, protokoll, zoomlänkar mm som bara de med rätt behörighet kan läsa.

För dig som saknar bankID

Kärnan i vår organisation är fortfarande alla medlemmars engagemang runt om i landet. Rosen för alla ersätter inte medlemsmöten, kampanjer och dörrknackningar utan är ett extra verktyg för vår organisation att lyckas ännu bättre med planering och organisering av dessa och alla andra aktiviteter som ni självklart är fortsatt välkomna att ta del av.

Vanliga informationsmail kommer fortfarande att skickas ut i stor utsträckning. Ni är inte bortglömda.

Har du inte bankID kan du inte själv stänga av notifieringarna som skickas från Rosen för alla. Vill du ha hjälp med detta mailar du till rosenforalla@socialdemokraterna.se. Skriv med ditt medlemsnummer så vi vet vem du är. Övriga frågor skickar du till din arbetarekommun eller partidistrikt. Klicka här för att hitta kontaktuppgifter.

Uppdaterades senast: