• Hem
  • / Nyheter
  • / [2017-01-18] Löfven tydlig i regeringsfrågan

18 januari 2017

Löfven tydlig i regeringsfrågan

Igår kväll möttes Stefan Löfven och Anna Kinberg Batra i en debatt i Aktuellt. Ämnena var regeringsfrågan, jobb till nyanlända och polisen. Statsministern var tydlig med att Sverige behöver mer samarbete över blockgränsen för att stå starkt mot en osäker omvärld.

Den senaste tidens vacklande besked från Moderaterna har lett till ökad osäkerhet i svensk politik. Inte minst med tanke på det svåra parlamentariska läget. Statsministern pekade på att den bästa vägen framåt är genom breda, pragmatiska överenskommelser, där ansvarfulla partier på båda sidor av blockgränsen sätter landets bästa i första rummet.

Se ett klipp från debatten på vår Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterades senaste: 31 juli 2019