Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

NYHET

Socialdemokraterna och Tiden i seminarieserie om idéer för ett starkare samhälle

Socialdemokraterna startar nu en bred diskussion runt om i Sverige om vilka idéer som bygger det starka samhället.

Efter en intensiv valrörelse där S har värvat 15 000 nya medlemmar vill vi nu skapa förutsättningar för en fördjupad diskussion om hur vi bygger det starka samhället och därigenom ett tryggare Sverige.

Under veckan startar vår nationella idépolitiska seminarieserie i samarbete med Tankesmedjan Tiden. Först ut är Norrköping på torsdag 15/11 där Tomas Eneroth deltar tillsammans med en namnkunnig panel, följt av Malmö med Margot Wallström fredag den 16/11. I samband med att seminarieserien drar igång lanserar Socialdemokraterna också en ny studiecirkel på samma tema. Materialet finns att ta del av här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Initiativen tar sin utgångspunkt i intervjuboken ”Det starka samhällets revansch” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som gavs ut under valrörelsen. Boken finns att köpa här: socialdemokraterna.se/shop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I boken ”Det starka samhällets revansch” får fyra av socialdemokraternas främsta företrädare utveckla sina tankar om vad det starka samhället är för dem. I sitt Första maj-tal 2018 angav Stefan Löfven riktningen för svensk socialdemokrati under kommande decennium. Han satte ord på sin vision för socialdemokratins samhällsbygge – ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

Uppdaterades senast: