Gå till innehåll

NYHET

Magdalena Andersson håller sommartal i Göteborg

Söndagen den 14 augusti kl 14.00 håller partiordförande och statsminister Magdalena Andersson sitt sommartal på Gustaf Adolfs torg i Göteborg. Årets sommartal sker utomhus och kommer att sändas direkt på Socialdemokraternas Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

placeholder

Magdalena Andersson kommer att hålla sitt första sommartal som partiordförande för Socialdemokraterna i Göteborg. Välkommen att delta på plats på Gustav Adolfs torg eller digitalt på Socialdemokraternas sociala medier.

Läs mer om evenemanget i vårt facebookevent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. För mer pressinformation se pressmeddelande här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Uppdaterades senast: