Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

Länkar

Här hittar du länkar som kan vara av intresse.

Länkar till Arbetarrörelsen

ABF
ABF är Sveriges största studieförbund med 55 medlemsorganisationer och 1 miljon cirkeldeltagare varje år - www.abf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aktuellt i Politiken
Socialdemokraternas nyhetstidning - www.aip.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

A-lotterierna
Ett flertal lotterier har gjort A-lotteriernas kunder till vinnare sedan starten 1956. Företaget har genom åren även bidragit med betydande överskott till sina ägare SAP och SSU. Idag är Kombilotteriet den största och "Drömresan" den senaste produkten i företaget. Läs mer om företaget - www.alotterierna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arbetarrörelsens Tankesmedja / Tankesmedjan Tiden
Arbetarrörelsens Tankesmedja, som från och med 2006 drivs gemensamt av Socialdemokraterna, LO och ABF, har som uppgift att att på olika sätt stimulera den idépolitiska debatten. https://tankesmedjantiden.se Länk till annan webbplats.

Bommersvik
Kursgården Bommersvik ägs av SSU och SAP. Bommersvik är till för alla som söker naturnära konferens nära Stockholm - en hållbar mötesplats för konferens, möte och utbildning och en oas för återhämtning – bara 40 minuter utanför Stockholm

Bommersvik - konferens med sjöutsikt nära stockholm Länk till annan webbplats..
www.bommersvik.se Länk till annan webbplats.

Socialdemokrater för tro och solidaritet
En sidoorganisation inom partiet som ger dig möjlighet att ta din religiösa övertygelse in i det politiska arbetet. Socialdemokrater för tro och solidaritet glöder för fred, frihet och rättvisa. De vill bygga en hållbar värld där alla behövs, alla får plats och ingen diskrimineras. - www.trosolidaritet.se Länk till annan webbplats.

HBT- Socialdemokrater Sverige
En sidoorganisation inom partiet och ett förbund för homo- och bisexuella, transpersoner, queera samt dess vänner över hela Sverige. HBTs Sverige bildades 1988 som riksförening, blev ett förbund 2008 och sidoorganisation 2015. HBTs Sverige arbetar för hbtq-rättigheter i Sverige och världen, i synnerhet för homo- och bisexuellas, transpersoners och queeras mänskliga rättigheter. HBTs Sverige driver också på i frågor kring sexualpolitik i den bredaste bemärkelsen. - http://www.hbts.se Länk till annan webbplats.

LO - Landsorganisationen
LO är organiserat i ett samarbete mellan 14 medlemsförbund. Dessa förbund organiserar arbetare inom både den privata och offentliga sektorn - www.lo.se Länk till annan webbplats.

Olof Palmes Internationella Center
Palmecentret är arbetarrörelsens gemensamma organisation för internationellt utvecklingssamarbete och opinionsbildning kring internationella och säkerhetspolitiska frågor - www.palmecenter.se Länk till annan webbplats.

S-Kvinnor
S-Kvinnor är en socialdemokratisk och feministisk organisation som företräder kvinnors intressen och rättigheter - www.s-kvinnor.se Länk till annan webbplats.

Socialdemokratiska studentförbundet
Socialdemokratiska studentförbundet består av 28 klubbar och föreningar från Luleå i norr till Malmö i söder. Arrangerar kurser, debatter, föreläsningar och social verksamhet - www.s-studenter.se Länk till annan webbplats.

SSU
SSU (Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund) över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. SSU är också del av den socialdemokratiska världsrörelsen med systerorganisationer i över 100 länder runt om i världen - www.ssu.se Länk till annan webbplats.

Unga Örnar
Unga Örnar, barnens förening, är en riksorganisation som finns över hela landet. Omsorg och respekt mellan människor utvecklas i ömsesidiga relationer - www.ungaornar.se Länk till annan webbplats.

Länkar till Socialdemokraterna i EU

Svenska Socialdemokrater i Europaparlamentet

http://sieuropaparlamentet.se/ Länk till annan webbplats.

De Europeiska Socialdemokraternas Parlamentsgrupp
http://www.socialistsanddemocrats.eu Länk till annan webbplats.

Europeiska socialdemokratiska partiet
www.pes.eu Länk till annan webbplats.

Europeiska unionen
Central sida för information om EU:s institutioner och organ.
www.europa.eu Länk till annan webbplats.

Länkar till EU

Europaparlamentet
Europaparlamentet i Bryssel. Där finner du information om EU och dess institutioner - www.europarl.eu Länk till annan webbplats.

Europeiska kommissionen
Europeiska kommissionens centrala Internetsida - http://ec.europa.eu/ Länk till annan webbplats.

Europeiska unionens råd
Information om rådets arbete - http://www.consilium.europa.eu/ Länk till annan webbplats.

Riksdagens EU-information
Opartisk information om EU:s arbete - eu.riksdagen.se Länk till annan webbplats.

Europaportalen.se
Europaportalen samlar, sorterar och analyserar nyheter, debattartiklar och fakta. Europaportalen ägs av fackföreningar - www.europaportalen.se Länk till annan webbplats.

Länkar till S i Norden

SAMAK

SAMAK samlar de socialdemokratiska partierna och landsorganisationerna i de nordiska länderna - www.samak.info Länk till annan webbplats.

S i världen

IUSY
International Union of Socialist Youth är ungdomsinternationalen, ungdomsförbundet till Socialistinternationalen. Svenska medlemmar är SSU och Socialdemokratiska Studentförbundet - www.iusy.org Länk till annan webbplats.

Andra nyttiga länkar

Anna Lindhs minnesfond
I Anna Lindhs anda ska fonden verka mot alla former av våld, för demokrati och mänskliga rättigheter samt för en hållbar utveckling för ett gott liv - www.annalindhsminnesfond.se Länk till annan webbplats.

Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek
Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek (ARAB), är en fristående stiftelse med den svenska staten, Landsorganisationen i Sverige och Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti som huvudmän. Institutionen fyllde 100 år 2002 och därmed är den äldsta av sitt slag i Europa och sannolikt i världen. ARAB förenar arkiv (specifikt SAP:s arkiv), bibliotek och forskningsfrämjande verksamhet, med en egen tidskrift, ett forskningsråd, seminarier och publikationer - www.arbark.se Länk till annan webbplats.

Dagens Arena

En ideell förening som rymmer en rad olika opinionsbildande verksamheter. Dagens Arena kommenterar dagligen aktuella politiska händelser nationellt som internationellt - www.dagensarena.se Länk till annan webbplats.

Electionworld
Här hittar du alla val i hela världen - www.electionworld.org Länk till annan webbplats.

Kulturmöte Syd

Länk till program i samband med Kulturmöte Syd. Pdf, 189.9 kB.

Olof Palmes arkiv på nätet

www.olofpalme.org Länk till annan webbplats.

Olof Palmes minnesfond
Olof Palmes minnesfond för internationell förståelse och gemensam säkerhet instiftades av Olof Palmes familj och den socialdemokratiska partistyrelsen för att hedra hans minne - www.palmefonden.se Länk till annan webbplats.

Regeringen
www.regeringen.se Länk till annan webbplats.

Riksdagen
www.riksdagen.se Länk till annan webbplats.

Valmyndigheten
Här kan du att hitta information om när, var och hur man röstar - www.val.se Länk till annan webbplats.

Kampanjbutiken
Här kan du och vår partiorganisationen enkelt hitta och beställa material - www.socialdemokraterna.se/butik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterades senast: