Paula Holmqvist - Socialdemokraterna

Paula Holmqvist

Riksdagsledamot

Norra Älvsborg

Paula Holmqvist är ordinarie ledamot i försvarsutskottet, ersättare i Arbetsmarknadsutskottet och Socialförsäkringsutskottet i Riksdagen. Hon är undersköterska och har jobbat inom vården sedan 1983. Paula Holmqvist bor utanför Ed med sin familj.

"Det lokala engagemanget för landets försvar är oerhört viktigt. Hemvärnet och de övriga Frivilliga försvarsorganisationerna spelar mycket viktiga roller för det civila försvaret. Förstås när det gäller försvaret, men också i att hålla samman landet och få folk att känna ansvar"

Paula Holmqvist kommer närmast från olika förtroendeposter inom fackförbundet Kommunal.
"Jag har alltid brunnit för frågor som rättvisa, solidaritet, jämställdhet, alla människors lika värde och demokrati. Jag vill vara med och återskapa ett starkt och solidariskt välfärdssamhälle"

Dela
Maila det här citatet Måste vara en giltig e-postadress.

Socialdemokraterna.se använder sig av cookies och pixlar för att optimera din framtida användning av vår hemsida samt för att i marknadsföringssyfte och för statistiska ändamål samla in information. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer om vår användning av cookies och pixlar här.